O nama

O nama

Poké Olakino

Poke Olakino osnovan je sa idejom da donese jednu potpuno novu vrednost u koncept brze hrane u Beogradu i da se u ponudu uvrsti provereno zdravija varijanta brze hrane koja je ujedno i izrazito ukusna.

Iako je Poke izvorno havajska hrana, mi smo se prvi put susreli sa Poke činijom prilikom poslovnog putovanja u Huntington Beach u Kaliforniji. Poke hrana bila je ljubav na prvi zalogaj. Uvidevši inovativnost Poke koncepta i činjenice da je isti široko prihvaćen i popularan na Zapadu, rešili smo da i Srbija zaslužuje da u ponudu brze hrane uvrsti zdraviju varijantu koja je podjednako jednostavna za pripremu, ali istovremeno bogata kvalitetnim sastojcima i pritom vrlo ukusna.

poke steak

kaži P-okay Po-kay Poké

Poke činija havajska hrana

Dok je Poke Olakino koncipiran tako da ostane veran autentičnosti i u nastojanju da očuva originalan havajski metod pripreme, u ponudu smo uvrstili i blago prilagođene recepte koji više odgovaraju potrebama našeg podneblja, tako da u beogradskoj verziji Poke činije možete naći i Poke kombinacije koje umesto ribe uključuju stek, piletinu i slične sastojke.

Wanna

Poké?

PRONAĐI NAS:
Novi Beograd - West 65 Omladinskih brigada 86ž
NA VRAČARU - Vračar Patrijarha Varnave 3
Novi Sad - Stevana Sremca 1 (ulaz iz Pavla Papa)